Τοποθεσία | Hotel Greenblue.gr

Τοποθεσία

Παραλία Μαραθιάς , Nafpaktos, 33056, Greece


Οδηγίες

Στο παραθαλάσσιο χωριό Μαραθιά Φωκίδος, 15 χιλ. ανατολικά της Ναυπάκτου, βρίσκεται η καινούρια ξενοδοχειακή μονάδα του Green & Blue που σας υποδέχεται σε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. 

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Green & Blue αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και αναζωογόνηση, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα μιας και βρίσκεται σε απόσταση μερικών μέτρων από την υπέροχη παραλία του Μαραθιά.

Το Green& Blue βρίσκεται σε κεντρικό σημείο κοντά σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Ορεινή Ναυπακτία, η ιστορική πόλη του Μεσολογγίου, η Ναύπακτος, η Χιλιαδού, τα Τριζόνια, η Ερατεινή, το Γαλαξείδι, η Ιτέα, οι Δελφοί, η Αράχωβα και όχι μόνο. Αξιόλογα μνημεία από την βυζαντινή και νεότερη εποχή, (Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων βρίσκεται η ιστορική Μονή Παναγίας Βαρνάκοβας που χρονολογείται τον 10ο αιώνα, η νεόκτιστη ανδρώα κοινοβιακή Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σαρώφ, με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες, αλλά και η νεόκτιστη γυναικεία κοινοβιακή Ιερά Μονή Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου), λαογραφικά και ιστορικά μουσεία, μνημεία της φύσης, γεφύρια ιστορικής και αρχιτεκτονικής σημασίας που βρίσκονται στην γύρω περιοχή, αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες, ενώ για τους λάτρεις των σπορ δεν λείπουν τα μέρη (Εύηνος ποταμός, Ναύπακτος, Μανάγουλη κ.α.) όπου μπορείτε να κάνετε ράφτινγκ, καγιάκ, ιππασία και ποδηλασία.

Φορτώνει...
Ουπς!
Τρέχετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που δεν υποστηρίζουμε πλήρως. Κάντε αναβάθμιση σε αυτό για καλύτερη εμπειρία.
Ο δικτυακός τόπος μας λειτουργεί καλύτερα με το Google Chrome.
Πώς να αναβαθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης